Succesvolle Twentse Vrouwenloop

De vijfde Twentse Vrouwenloop, die plaatsvond op zaterdag 27 september, is succesvol verlopen. Maar liefst 1100 vrouwen meldden zich aan de start van de vijf kilometer, tien kilometer, de wandelroute en de moeder-dochterloop. Het enthousiasme van de deelnemers, het goed bezochte Lifestyledorp en het mooie weer zorgden samen voor een sfeervol evenement.
Een deel van het inschrijfgeld komt ten goede van de Nije Stichting, die zich inzet voor (ex-) kankerpatiënten en hun naasten.
Wandelroute
Nieuw dit jaar was de wandelroute. 180 wandelaars hebben een route van 5,7 kilometer afgelegd over en rond de campus van de Universiteit Twente. De deelnemende dames waren erg positief over de route en het feit dat ook wandelaars kunnen deelnemen aan de Twentse Vrouwenloop. Dit onderdeel zal volgend jaar zeker terugkeren.
Persoonlijke video De hardloopuitslagen van de Twentse Vrouwenloop zijn te vinden op www.twentsevrouwenloop.nl). Via deze uitslagenlijst kunnen de deelnemers ook hun persoonlijke video bekijken, die tijdens het evenement is gemaakt.
Uitslagen
5 kilometer:
1. Nikki Olde Monninkhof, 21.23
2. Simone ter Heegde, 22.44
3. Mariëlle Stoelinga, 22.52
10 kilometer:
1. Gea Siekmans, 40.55
2. Anoek Muller, 42.16
3. Nathalie Lindeman, 44.18
(Persbericht)