Leen’s loopweersverwachting: Redelijk weekend

Vrijdag 17 november 2017 14:00 uur
Vandaag was het wisselend bewolkt en overdag bleef het droog. Na een aantal sombere dagen brak de zon weer eens goed door. Het werd rond de 10 graden. Komende avond en nacht zijn er opklaringen en wolkenvelden. Het blijft vrijwel overal droog. Bij een zwakke tot matige wind uit het westen koelt het af naar 6 graden.
Morgen aanvankelijk nog een enkele opklaring, maar de rest van de dag is er veel bewolking en er kan vooral in de middag een enkele bui vallen. De matige tot krachtige wind waait uit het westen. Het wordt maximaal 9 graden. In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 5 graden. Er is veel bewolking en er kan nog een enkele bui vallen.
Zondag zijn er wolken en zonnige momenten. Er kan lokaal een bui vallen, maar het lijkt een overwegend droge dag te worden. De wind is matig tot krachtig en komt uit het westen tot noordwesten. Het wordt 9 à 10 graden.
In de nacht van zondag op maandag koelt het af naar 7 graden. Maandag is de kans op regen groot. De matige wind waait uit het westen tot zuidwesten. Het wordt 9 graden.
Van winterweer zal voorlopig geen enkele sprake zijn.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl
De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.