Leen’s loopweersverwachting: Prima loopweer

Vrijdag 3 oktober 2014 12.00 uur
Vandaag begonnen we dag met mist, maar al snel brak de zon goed door en vanmiddag konden we genieten van heerlijk herfstweer. Bij weinig wind werd het 21 graden. Komende avond en nacht zijn er opklaringen. Vannacht kan er nevel of mist ontstaan. Bij weinig wind koelt het af naar 12 graden.
Morgen zijn er vooral aanvankelijk flinke zonnige perioden, maar in de loop van de middag krijgen we met wolkenvelden te maken. Het blijft tot de avond droog. Bij een zwakke tot matige wind uit het zuiden wordt het 21 graden.
In de nacht van zaterdag op zondag is er veel bewolking en er valt enige regen. De wind is matig van kracht en komt uit het zuidwesten tot westen. De minimum temperatuur schommelt rond de 11 graden. Zondag overdag blijft het vrijwel overal droog. Er zijn zonnige perioden, die worden afgewisseld met stapelwolken. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordwesten. De temperatuur is met 16 graden lager dan we de laatste tijd gewend zijn.
Maandag overdag blijft het vrijwel overal droog. We krijgen een afwisseling van zonnige perioden en wolkenvelden. Het wordt bij een matige wind uit het zuiden 16 graden. Later op maandag en in de nacht naar dinsdag volgt er enige regen. Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site: www.leendekoning.nl
Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.
Iedere 5 minuten is daar een update!