Leen’s loopweersverwachting: Nat weekend

Vrijdag 20 oktober 2017 13:00 uur
Vandaag was het een overwegend bewolkte en koele dag met af en toe enige regen. Het was vanmiddag in de regen maar 13 graden. Komende avond en nacht is er weliswaar veel bewolking, maar het blijft tijdelijk droog. Bij een matige wind uit het zuiden schommelt de minimum temperatuur rond de 11 graden.
Morgen is er vooral in de ochtend veel bewolking met af en toe enige regen. In de loop van de middag wordt het tijdelijk droog en breekt af en toe de zon door. De matige tot krachtige wind waait uit het zuiden. In de middag kan de temperatuur oplopen naar 17 graden.
In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 11 graden. Er is veel bewolking met enkele buien of enige regen. Het blijft stevig waaien uit het zuidwesten.
Zondag is een bewolkte en regenachtige dag. De zon zullen we vrijwel zeker niet te zien krijgen. Het waait krachtig uit het westen tot zuidwesten en er wordt relatief koele lucht aangevoerd. Veel hoger dan 13 graden zal de temperatuur niet uitkomen.
In de nacht van zondag op maandag wordt het wat droger en koelt het naar 11 graden.
Maandag tijdelijk droog, maar later op maandag opnieuw kans op regen. De matige wind waait maandag uit het westen tot zuidwesten. Het wordt 15 graden.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl
De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.