Leen’s loopweersverwachting: Goed loopweer

Vrijdag 10 oktober 2014 14.00 uur
Vandaag waren er wolkenvelden en zonnige momenten. Het bleef op de meeste plaatsen droog. Bij een matige wind uit het zuiden werd het 18 graden.
Komende avond en nacht zijn er opklaringen en wolkenvelden. Het blijft op de meeste plaatsen droog. Bij een zwakke wind uit het zuiden koelt het af naar 10 graden. Plaatselijk kan er nevel of mist ontstaan. Morgen zijn er zonnige perioden en wolkenvelden. Afgezien van een lokale bui blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuiden tot zuidwesten. De temperatuur loopt in de middag op naar 18 graden.
In de nacht van zaterdag op zondag koelt het bij een zwakke zuidelijke wind af naar 10 graden. Lokaal kan er mist worden gevormd. Zondag schijnt eerst nog af en toe de zon, maar in de loop van de dag wordt de bewolking dikker. Tot de avond blijft het op de meeste plaatsen nog droog. De zwakke wind waait uit het oosten. In de middag wordt het 18 graden.
In de nacht van zondag op maandag vallen er buien bij een matige wind uit het oosten. De minimum temperatuur daalt naar 13 graden. Er kan hier en daar onweer voorkomen. Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site: www.leendekoning.nl
Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.
Iedere 5 minuten is daar een update!