Leen’s loopweersverwachting: Af en toe nat

Vrijdag 10 november 2017 16:00 uur
Vandaag was het wisselend bewolkt en overdag bleef het zo goed als droog. Er stond wel een stevige wind. Ondanks de wind werd het nog bijna 12 graden. Komende avond en nacht zijn er opklaringen en wolkenvelden. Lokaal kan er een bui vallen, maar de droge perioden houden de overhand. Bij een iets afnemende wind uit het westen koelt het af naar 7 graden.
Morgen is er veel bewolking en er kan hier en daar enige regen vallen. In de loop van de middag lijkt het wat droger te worden. De matige wind waait uit het westen. Het wordt maximaal 9 graden.
In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 5 graden. Er is veel bewolking en er kan nog enige regen of een enkele bui vallen.
Zondag wordt een bewolkte en waterkoude dag. De wind is matig van kracht en komt uit het noordwesten. De aangevoerde lucht is nog wat kouder dan op zaterdag en zondagmiddag blijft de temperatuur steken bij 7 graden. Uit de dikke bewolking valt af en toe enige regen of enkele buien. De zon zal er vrijwel zeker niet aan te pas komen.
In de nacht van zondag op maandag koelt het af naar 5 graden.
Maandag en dinsdag kan er nog een enkele bui vallen, maar de droge perioden krijgen de overhand. De middagtemperatuur komt uit rond de 10 graden.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl
De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.