Inschrijving Enschede Marathon 2015 geopend

De inschrijving voor de Enschede Marathon op zondag 19 april 2015 is geopend. Lopers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de 5 kilometer, 10 kilometer, de halve marathon of de hele marathon. Inschrijven kan via de vernieuwde website van de Enschede Marathon: www.enschedemarathon.nl.
Nieuw in 2015
De organisatie van de Enschede Marathon heeft een aantal vernieuwingen doorgevoerd voor 2015. De route van de marathon heeft een kleine wijziging ondergaan, zodat het parcours weer iets sneller is. Voor atleten die de marathon lopen onder de 2.45 u is er bovendien tijdens de marathon extra begeleiding.
Wat onveranderd is, is dat op de hardloopclinics van start zijn gegaan, gegeven door Twentse topatleten. Iedereen die wil starten met hardlopen of de eigen prestatie wil verbeteren kan zich hiervoor aanmelden. Meer informatie over de clinics staat op de website. Je kunt nog steeds instromen.
Nieuwe website en slogan
De Enschede Marathon heeft de slogan en de website vernieuwd. De nieuwe slogan, ‘Ervaar de oudste marathon van Nederland’, doet recht aan het huidige karakter van de Enschede Marathon. Het is een evenement dat in 67 jaar is uitgegroeid tot een marathon van (inter-)nationale allure. Een belevenis voor zowel lopers als publiek, waar je bij moet zijn!
De vernieuwde website heeft een overzichtelijke homepage en navigatiestructuur, zodat deelnemers, sponsoren en publiek makkelijker hun weg kunnen vinden op de site. De Enschede Marathon zal voor nieuws en informatie intensiever gebruik gaan maken van digitale en social media. Wie goed op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen kan daarvoor terecht op Facebook, Twitter, LinkedIn en Flickr.