Deel je favoriete running track en Jaybird biedt jou mogelijk een gave Egmond experience

Muziek en sport vormen een ideale mix. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat een lekker nummer op je oren je helpt om beter te presteren. Weet je de juiste beat te kiezen dan kan dat leiden tot een prestatieverbetering van wel 20 procent. Daar kan geen doping tegenop en het is nog volledig legaal ook. De muziek motiveert je niet alleen, maar kan je ook nog eens helpen om de juiste pasfrequentie vast te houden.
Toch hoor je nog vaak de klacht dat oortjes uitvallen tijdens het lopen of dat ze gaan irriteren omdat ze niet goed passen. De bedenkers van het Amerikaanse hoofdtelefoonmerk Jaybird ondervonden dat ook en besloten zelf aan de slag te gaan. Vanuit hun passie voor sport én muziek groeide de behoefte aan een hoofdtelefoon die past bij hun sportieve en uitdagende levensstijl: hip, robuust en met een optimale geluidskwaliteit.
Dit resulteerde onlangs in de Jaybird RUN, de optimale hoofdtelefoon voor lopers: een mooi ontworpen, draadloze, lichtgewicht en compacte headphone met een volledig aanpasbare en daarmee optimale fit, die een batterijlevensduur heeft van twaalf uur met de meegeleverde lader. Daarnaast is deze hoofdtelefoon ook nog eens veilig, comfortabel, zweet-proof, waterbestendig en is de sound, via een speciale app, volledig te personaliseren.
De makers zijn overtuigd van hun product en wij inmiddels ook. Daarom zoeken we een aantal lopers met een passie voor muziek die de Jaybird RUN willen testen. En dan bedoelen we niet zomaar een test, maar eentje waarbij de lopers de grens van zichzelf en de hoofdtelefoon opzoeken. Wij hebben 10 exemplaren van de Jaybird RUN én 10 startbewijzen voor de Egmond Halve Marathon. Met een goede beat op je oren wordt die strijd tegen de elementen in ieder geval een stuk makkelijker.
De geselecteerden worden uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst op 16 december in Castricum. Daar wordt je helemaal in de watten gelegd met een pakket waar onder andere de Jaybird RUN in zit en een startbewijs voor Egmond. We gaan je ook alles vertellen over de mogelijkheden van de Jaybird RUN en laten we zien hoe je het ritme van de muziek kunt gebruiken om op de juiste pasfrequentie te lopen. Je krijgt ook de kans om dat meteen in de praktijk te oefenen en de oortjes te testen. Kortom, we zullen er voor zorgen dat je optimaal voorbereid aan de start staat op 14 januari.
Voor meer informatie over de producten en prijzen van Jaybird klik hier
Ben jij een loper die nog steeds op zoek is naar de optimale hoofdtelefoon tijdens het sporten? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier en laat ons weten welk nummer volgens jou niet mag ontbreken op een playlist voor de Egmond Halve Marathon. Aanmelden kan tot 5 december 17:00.
Bezig met laden…