Boekpresentatie Abdelkader Benali bij Zevenheuvelenloop: ‘Asfalt, zand en stenen’

Tijdens de persconferentie van de NN Zevenheuvelenloop op vrijdag 17 november zal Abdelkader Benali zijn nieuwe boek met hardloopverhalen presenteren. De officiële boekpresentatie is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Op zondag 19 november is de schrijver van 11.00 tot 12.00 uur aanwezig op de ZevenheuvelenExpo waar hij zijn boek Asfalt, zand en stenen zal signeren.
Hardloopverhalen
In het 500 pagina’s tellende boek Asfalt, zand en stenen zijn twee romans en diverse korte hardloopverhalen opgenomen. Benali is literair schrijver en hardloper. In de roman Marathonloper dringt hij diep door tot de essentie van wat hardlopen is. In de andere roman Zandloper laat Benali zien wat een hardloper in wezen bezielt.
Abdelkader Benali (1975) schrijft romans, verhalen en poëzie, maar ook toneel en journalistiek werk. Hij reist, maakt televisie- en radioprogramma’s en presenteert op podia. Hardlopen is de rode draad die al deze activiteiten verbindt. Na het signeren op de ZevenheuvelenExpo neemt Benali zelf deel aan de NN Zevenheuvelenloop.
De persconferentie begint op vrijdag 17 november om 11.00 uur in Concertgebouw De Vereeniging. Op de persconferentie worden ook de topatleten gepresenteerd.
Losse Veter magazine
‘Asfalt, zand en stenen’ krijg je nu als abonneegeschenk bij een jaarabonnement op het Losse Veter magazine. Samen slechts €29,95: http://losseveter.nl/aanbieding/